Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پرویز پرستویی در اولین واکنش و گفتگو درباره فیلم لس انجلس تهران گفت: این فیلم یک کمدی متفاوت و فانتزی است و اصلاً از کلمات رکیک و توهین‌آمیز استفاده نشده است و به مخاطب احترام گذاشته شده است.

وی ادامه داد: هیچ کدام از سازندگان این فیلم از بیکاری و بی‌پولی برای ساخت لس‌آنجلس تهران اقدام نکردند بلکه ما می‌خواستیم یک فیلم جدید و تازه بسازیم که به بیننده احترام می‌گذارد و فیلم شریفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پرستویی با اشاره به دلایل حضورش در فیلم لس‌آنجلس تهران گفت: عده‌ای از روز اول بدون آنکه این فیلم را ببینند شمشیر را برای آن از روی بستند و گروهی از تماشاگران نیز نظر مثبتی درباره این فیلم نداشتند.

وی ادامه داد: اینکه فردی فیلمی را دوست نداشته باشد طبیعی است، اما واقعیت این است که مشکلات سینمای ما فقط در این اندازه نیست.

پرستویی که شب گذشته پنجشنبه ۲۶ مهر با رادیو سوئد گفتگو می‌کرد افزود: امروز در سینمای ایران به جز فیلم‌هایی همچون تنگه ابوقریب و چند فیلم جدی سایر فیلم‌هایی که اکران شده ویژگی سینما را ندارد و سینما نیست بلکه بعضا آیتم‌های تلویزیونی طنز و کمدی است که ان را کمی گسترش دادند و در سینما به نمایش درآوردند. این روند بسیار خطرناک است و سلیقه مخاطب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به سینما آسیب می‌رساند.

پرستویی با اشاره به اینکه قطعاً سینما به فیلم‌های کمدی نیاز دارند و مخاطبین نیز می‌خواهند ساعاتی را در سینما با خنده سر کنند گفت: ما در سینما شاهد فیلم‌های کمدی خوبی بودیم همچون اجاره‌نشین‌ها، مارمولک که همزمان باعث می‌شد بیننده با روحیه‌ای شاد سینما را ترک کند، اما فیلم از لحاظ فیلم‌نامه و تفکر نیز نمره قابل قبولی می‌گرفت.

وی ادامه داد: کمدی لس‌آنجلس تهران با شکل کمدی که فیلم‌های دیگر پیش از این عرضه کرده‌اند و یا مخاطبین در سینما با آن روبرو شدند تفاوت دارد و مابه دنبال ساخت یک فیلم کمدی بودیم که محتوایی نیز دارد.

پرستویی ادامه داد: فیلم لس‌آنجلس تهران درباره مهاجرت معکوس صحبت می‌کند و این حرف را در قالب یک اثر فانتزی و طنز بیان می‌کند و ما فقط به دنبال ساخت یک فیلم خوب فیلم بودیم و اصلاً قصدمان این نبود که حتماً رکورد فروش را بزنیم.

وی ادامه داد: در گذشته مخاطب فقط برای دیدن فیلم به سینما می‌رفت و محتوای فیلم برایش مهم بود به همین دلیل رابطه بین مخاطب و سینما فقط خرید بلیت و تماشای فیلم بود، اما متاسفانه در سال‌های اخیر ما شاهد یک سرمایه‌اندوزی از سوی برخی افراد در سینما هستیم که می‌خواهند با هر ترفندی مخاطب را به سینما بیاورند.

پرستویی ادامه داد: اینکه در سینما همه به دنبال این هستند که رکورد یکدیگر را در فروش و سایر بخش‌ها بگیرند و اصطلاحاً رکورد بزنند تبدیل به یک معضل و طاعون در سینما شده است.

وی با اشاره به شباهت‌های رفتاری برخی افراد با فیلم لس‌آنجلس تهران و مارمولک در زمان اکران گفت: متاسفانه حسد و بغض در جامعه ما جاری است و گروهی که تحمل دیدن برخی فیلم‌ها را ندارند شروع به سنگ‌اندازی می‌کنند و در راه نمایش آن‌ها چوب لای چرخ می‌گذارند در زمان اکران فیلم مارمولک نیز این سنگ‌اندازی‌ها و جود داشت و امروز نیز در اکران فیلم لس‌آنجلس تهران این مساله را می‌بینیم، اما واقعیت این است که همه مخالفت‌ها در طول زمان جواب برعکس داده است و مردم استقبال بیشتری کردند.

پرستویی درباره پرسش‌هایی که پیرامون حضور او در این فیلم شده است، گفت: من بازیگر هستم و دوست دارم کار متفاوتی انجام بدهم و قرار نیست یک فیلم سینمایی نظر همه را به خود جلب کند و همه با آن موافق باشند و من نیز قرار نیست تا آخر عمر دائم نقش حاج کاظم را فقط بازی کنم البته هر نقشی را که بازی کردم به آن کاملا اعتقاد داشتم و با علاقه بازی کردم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پرویز پرستویی فیلم سینمایی لس آنجلس تهران بازیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۵۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه فارس روایت می‌کند، معلم آزاده مرحوم «حاج کاظم ناصری (خنیفر)» دبیر علوم در مدرسه البارتی هفت تپه خوزستان بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، روزها در کلاس درس می‌داد و شبها در کمیته انقلاب اسلامی شوش وهفت‌تپه فعالیت می‌کرد.این معلم در عملیات‌های متعدد جنگ تحمیلی از جمله آزادسازی خرمشهر شرکت کرد و در عملیات «والفجر مقدماتی» به اسارت بعثی‌ها درآمد.

به دلیل تشابه اسمی آقای معلم با یکی از فرماندهان وقت سپاه شوش بنام احمد خنیفر، بعد از اسارت او را در بغداد از جمع دیگر اسرا جدا کردند و او را به مدت ۳ سال در زندان انفرادی شعبه پنجم استخبارات وزارت دفاع عراق در سخت‌ترین شرایط نگه داشتند.

آزاده دفاع مقدس «بهروز نصرالله‌زاده» که از شاگردان این آقای معلم بود و باهم در عملیات والفجر مقدماتی به اسارت بعثی‌ها در آمدند. او درباره دوران اسارت و کارهایی که این معلم در اسارتگاه بعثی‌ها می‌کرد، اینگونه روایت می‌کند:مرحوم حاج کاظم، معلم علوم ما در مدرسه (اِلبارتی سابق) در هفت‌تپه بود. در عملیات والفجر مقدماتی من و آقای معلم در جنگل عمقر در ۸۰۰ متری مرز ایران و عراق بودیم. قبل از عملیات والفجر مقدماتی در بهمن ۱۳۶۱ نیروها در حال استراحت بودند.

من و حاج کاظم خوابمان نمی‌برد و باهم صحبت می‌کردیم. درباره مسائل خرمشهر و همرزمان‌مان صحبت می‌کردیم. حدود ۵ و نیم صبح بود که دیدیم خمپاره‌ای به اطراف ما اصابت کرد. حاج کاظم گفت: «با این خمپاره‌هایی که به طرف ما می‌آید، دشمن فهمیده عملیات داریم. خودمان را آماده کنیم، یا شهید می‌شویم یا اسیر!» حدس آقای معلم درست بود. ما در خاک ایران محاصره شده بودیم. در این عملیات تعداد زیادی از همرزمان‌مان شهید شدند که من و آقای معلم به اسارت بعثی‌ها درآمدیم.بچه‌ها در اسارت به آقای معلم، «دایی کاظم» می‌گفتند. ما در اسارت، بچه‌هایی را می‌دیدیم که بی‌سواد بودند و که دایی کاظم در آنجا به آنها حروف الفبا یاد داد. او به دیگر دانش‌آموزان تاریخ اسلام، جغرافی و علوم درس می‌داد. نحوه تدریس هم به این شکل بود که آقای معلم درس می‌داد و می‌گفت: «هر کسی بتواند در طول یک ماه این مطالب را یاد بگیرد، من مدرک به او می‌دهم.» حاج کاظم حتی نمره هم می‌داد.

تا ۲ سال اول تدریس در اسارت توسط حاج‌کاظم، خبری از کاغذ و مداد و خودکار نبود و محدودیت داشتیم. اما اینطور نبود که تسلیم شویم. ما در اسارت بسته‌های کارتن پودر رختشویی را در آب خیس می‌کردیم و این مقواها به لایه‌های نازکتر تبدیل می‌شد. بعد از خشک شدن، از این کاغذها برای نوشتن استفاده می‌کردیم.یکی دیگر از کارهایی که برای آموزش می‌کردیم، این بود که خاک را داخل پارچه‌ای ریخته بودیم و آن خاک را روی زمین می‌ریختیم و می‌شد، یک سطح صاف. بعد آقای معلم با دسته قاشق روی خاک می‌نوشت و به اسرا درس می‌داد. در واقع آن سطح برایمان کاربرد تخته سیاه را داشت. آقای معلم درس که می‌داد، دانش‌آموزان را صدا می‌زد و می‌گفت: «بیایید، پای تخته!». این نکته را هم بگویم که نگهبانان بعثی تجمع بیشتر از ۵ ـ ۴ نفر را ممنوع کرده بودند. آقای معلم به همین جمع تدریس می‌کرد و سپس نوبت گروه دیگری می‌شد. ما سیستم آموزشی در اسارت را مدیون زحمات مرحوم حاج کاظم هستیم. او سال گذشته بخاطر آسیب‌ جدی که در اسارت به کلیه‌هایش وارد شده بود، درگذشت.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902830

دیگر خبرها

  • این مرد بخاطر شباهت اسمی با یک فرمانده سپاه، ۳ سال در زندان انفرادی بود
  • گروه‌بندی دور چهارم مرحله گروهی لیگ بسکتبال ملی ایران
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • معرفی حریفان ایران در تنیس روی میز کانتندر زیر ۱۹ سال فیلیپین
  • بسکتبال NBA | ما بازی هفتم می‌خواهیم!
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • فوری؛ داروین هم از لس آنجلس لیکرز اخراج شد
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • واکنش سپاهان به رفتار هواداران پرسپولیس
  • راز محبوبیت کریستیانو رونالدو